Bedrijven
No Comments

Overzichtelijke werkdagen

Hoe werk je nou het allerbeste voor de klant en hou je het project overzichtelijk? Het is belangrijk om je werk zo netjes mogelijk te houden, zodat het voor jou overzichtelijk is, maar ook voor je collega’s. Zodat, wanneer de klant belt met vragen over het project, jij of jouw collega’s meteen weten hoe ver het project is, wat de volgende stappen zijn en hoe het budget loopt. Hoe doe je dat nou het beste?

De oplossing

Om het duidelijk en overzichtelijk te houden zijn er verschillende projectmanagement tools. In deze tools kan je goed de budgetten bijhouden, hoe de projecten lopen en hoeveel tijd je nog over hebt deze maand voor het project. Als je werkt met een tool loop je soms wel eens vast, maar deze tool van Rodeo is makkelijk in gebruik, en als je echt een keertje hulp nodig hebt kan je altijd hulp vragen aan Rodeo over hoe je bepaalde dingen beter of handiger kan doen. Uiteindelijk heb je met deze tool meer tijd, minder stress en betere resultaten. Dat verbetert natuurlijk de werksfeer op kantoor, maar ook de samenwerking met je collega’s. Niet te vergeten, zal dit ook schelen in de stress die je misschien soms zelf ook wel ervaart.

Hoe het werkt

In de tool kan je verschillende delen van het project bijhouden. Hierin begin je met het vaststellen van het project en de budgetten. Specificeer hierbij de activiteiten, kosten en uren, en daar is je budget voor de maand en voor het gehele project. Daarnaast kan je heel goed de uren die je voor de klant maakt bijhouden in de tool. Je collega’s kunnen hun uren via desktop of mobiel makkelijk invoeren. Daarna exporteer je de gebudgetteerde activiteiten naar een haalbare planning, en is het een overzichtelijke planning geworden voor jou en je collega’s. Dit scheelt dan uiteindelijk heel veel tijd en kan je iets extra’s oppakken voor de klant! Aan het einde van het project moet je natuurlijk de facturatie doorsturen naar de klant. Dit kan ook in de tool. Met één druk op de knop staat je budget in je factuur, klaar om verzonden te worden. De factuur is opgemaakt in de eigen huisstijl en gekoppeld met je vaste boekhoudsoftware. Zo makkelijk kan het zijn om overzichtelijk te werk te gaan.

Meest recente blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu