Ondernemen
No Comments

Wouter Korijn: adviseur en commissaris

Wouter Korijn

Familie adviseur Wouter Korijn

Wouter Korijn speelt al jarenlang bij verschillende bedrijven een zeer belangrijke rol. Wouter is tijdens zijn carrière namelijk commissaris geweest van diverse bedrijven, waaronder familiebedrijven. Bijna ieder familiebedrijf heeft van tijd tot tijd behoefte aan extern advies. Deze bedrijven zijn dan ook erg gelukkig dat ze voor deskundig advies altijd kunnen terugvallen op Wouter Korijn. Wouter heeft zijn kennis en ervaring opgedaan tijdens zijn studies en carrière. Met zijn ruime ervaring en grote kennis van retail, financiën en het managen van organisaties is Wouter uitgegroeid tot een steunpilaar van veel verschillende bedrijven.

Familie Korijn aan de basis van Miss Etam

Wouter Korijn komt uit een familie van echte mode-ondernemers. De familie Korijn stond namelijk aan de basis van de succesvolle modeketen Miss Etam. Wouter was zelf van 2007 tot en met 2014 als commissaris verbonden aan de Etam Groep, waar ook modebedrijf Promiss onder viel. In deze functie heeft Wouter veel relevante kennis opgedaan van de retailbranche.

Opleiding van Wouter Korijn

Wouter Korijn heeft de studie Business Administration aan de Nyenrode Business Universiteit afgerond, waarna hij naar de Verenigde Staten van Amerika vertrok voor een Bachelor of Arts aan de Universiteit van Oregon en vervolgens een Masters of Business Administration aan de Thunderbird School of Global Management. Na zijn studietijd is hij werkzaam geweest bij veel verschillende bedrijven en hiermee bouwde Wouter Korijn zijn vermogen op.

Wouter Korijn: investeren met impact

In een latere fase van zijn carrière ging Wouter aan de slag als investeerder en was hij actief bij verschillende investeringsmaatschappijen. Sinds 2018 is Wouter Korijn actief met zijn eigen investeringsbedrijf, OrangeGaia. Met dit bedrijf doet hij aan impact investing: het investeren van geld in organisaties en bedrijven met als doel om naast een positief rendement, ook een positieve impact op de wereld en samenleving te kunnen realiseren.

Meest recente blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu