Investeren
No Comments

5 investeringsmogelijkheden van dit moment

Iedereen wilt geld verdienen terwijl die slaapt. Het mooi is, dat kan. Met investeren kan je een hoop geld verdienen. En het enige wat jij moet doen is een aandeel kopen van het gene waar jij denkt dat het zal stijgen in waarde. Maar hoe weet jij waar je in moet investeren? Dat kan nog lastig zijn aangezien het nooit garantie heeft dat het gaat stijgen. En alles kan ook zomaar gaan dalen. Gelukkig zijn er experts die hier meer vanaf weten. En ook handige sites waar jij de “stocks” kan volgen. En een hoop investeringen zijn erg stabiel. Zoals beleggen in goud. Lees verder om meer investeringsmogelijkheden te horen. En wie weet verdien jij er straks wel wat extra geld mee. Altijd fijn.

Waar kan jij in gaan investeren?

Er zijn echt een hele hoop verschillende soorten markten waar kansen liggen om geld mee te verdienen. Maar niet alles draait om het feit dat je er extra geld uit wilt halen. Het kan ook zijn dat jij een soort extra opslag wilt hebben van jouw geld. Zo kan het niet gestolen worden. Een mooi verbeeld is goud. Zoals al eerder gezegd is dit een hele stabiele markt. Het kan af en toe minimalistisch dalen of een beetje stijgen. Goud kopen kan dus een hele verstandige beslissing zijn!

Het voorbeeld hier boven investeren in materiaal. Maar de andere 4 zijn nog te ontdekken. Is even kijken welke dit zijn.

Een van de bekendste is crypto currency. Je hebt het vast wel eens op het nieuws gezien. Het was ineens een hele hype om er ook aan mee te doen. Dit komt omdat het ineens heel erg ging stijgen. En hierdoor ging het als een vuurtje rond, dat jij er ook geld mee kon verdienen. Het nadeel aan deze investering, is dat het een gok is. En je nooit zeker weet dat het gaat stijgen, of zelfs het zelfde blijft.

Daarnaast heb je nog landgoed. Hier is het voornamelijk voor de mensen die al een aardig wat gespaard hadden. Het werkt zo. Je koopt een huis of appartement en wacht vervolgens tot het meer waard wordt. Vaak heeft de vraag en aanbod er mee te maken. Dus als de bevolking veel vraag heeft naar een woning, maar het aantal die beschikbaar is, is erg schaars. Dan gaat de prijs omhoog.

Een bedrijf waar jij van denkt dat die erg veel gaat groeien en veel omzet gaat maken kan je ook in investeren. Dit noemt men een aandeel. Je ben dan eigenaar van het bedrijf voor een klein percentage en krijgt dan extra geld terug als ze dus meer wint maken.

Als laatste kan je simpel weg ook gewoon andere mensen volgen. Met programma’s, websites of apps kan jij dezelfde stappen volgen als de gene waarvan jij denkt dat ie veel geld voor jou kan maken. Het klinkt misschien spannend en apart. Maar op deze manier maak je pas echt geld zonder dat je er wat voor doet. Je kan ook nog is zelf aanpassen op welke schaal je ze wilt volgen.

Meest recente blogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu